Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Spremenjen Temeljni akt društva
Torek, 19 April 2016 13:55

V tem tednu smo z Upravne enote prejeli Odločbo o spremembi Temeljnega akta društva, na osnovi katerega sedaj lahko opravljamo tudi določene dejavnosti, ki jih prej ni bilo možno. Predvsem je pri tem pomembno, da lahko uradno izvajamo tudi upravljanje tržnice in prodajne aktivnosti na tržnici.

Ker želimo popestriti dogajanje na lokalni tržnici Mikoza v Ilirski Bistrici, smo si v Programu dela DRPSN zastavili tudi povezovanje in zagotavljanje ponudbe lokalnih proizvajalcev skozi aktivnosti našega društva. To konkretno pomeni, da bomo v naslednjih tednih začeli s prodajo proizvodov določenih proizvajalcev z našega področja v eni izmed prodajnih hišic na tržnici. Iz tega razloga iščemo:

-        Zainteresirane ponudnike, ki bi želeli, da opravljamo prodajo za njih (seveda morajo biti registrirani oz. imeti urejene papirje)

-        Zainteresirano osebo, ki bi v imenu društva ob sobotah izvajala prodajo (trgovca, ponudnika) in skrbela za funkcioniranje prodajne hišice in tržnice. Z izbrano osebo se bomo dogovorili o načinu plačila opravljenega dela, iščemo pa osebo z interesom po promociji lokalne ponudbe.

Vse zainteresirane prosim, da nam svojo predstavitev in interes izrazijo izključno po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , nadaljnji izbor pa bo potekal z osebnim pogovorom. Vaš interes pričakujemo do 27.4.2016.

 

 
SEMINAR PROJEKTA WONET na Hvaru
Petek, 15 April 2016 12:37

Med 14.4. in 17.4.2016 se delegacija članic društva udeležuje četrtega seminarja projekta WONET, ki ga izvajamo skupaj s desetimi drugimi partnerji iz štirih držav na temo ženske in družba. Tokratni seminar je namejen temi Ženske in družinske pravice in se dogaja v mestecu Vrboska na otoku Hvaru. O seminarju bomo seveda objavili poročilo, ta sedaj pa nekaj slikic, podrobnosti pa dobite na spletni strani projekta...

udeleženke Hvar

udeleženke Hvar1

plakat z slikami

 
IZPELJAN VOLILNI IN 9. REDNI ZBOR ČLANSTVA
Četrtek, 31 Marec 2016 10:25

Kot smo že poročali na naši FB strani je v sredo 2.3.2016 potekal redni in volilni zbor članstva DRPSN, na katerem je bilo potrjeno Poročilo o delu društva za leto 2015 in kasneje sprejet tudi Program dela za 2016. Sprejete so bile tudi spremembe Temeljnega akta društva, posledično pa tudi Volilnega pravilnika, ki so prinesle nekatere spremembe tudi pri članstvu v organih društva. Tako so bili za novo mandatno obdobje – do leta 2020 izvoljeni novi člani organov DRPSN.

Za predsednika društva je bil izvoljen Boštjan Glažar, člani upravnega odbora pa so postali Tina Kocjan, Milenko Oblak, Tamara Urbančič, Andreja Požar, Jani Frank, Peter Ženko, Cvetka Kernel, Katja Jordan, in Vida Požar. V Nadzorni odbor društva so bili izvoljeni Tanja Šajina, Erika Kovačič, Janja Dekleva, za člane Disciplinske komisije pa Miloš Valenčič, Zorka Klemen, Milan Simčič.

Dokumentacijo si lahko ogledate ob vabilu na zbor članstva, prilagamo zapisnik Zbora, fotogalerija pa je objavljena na FB profilu društva.

Udeleženci Zbora članstva:

IMG 1700

Novoizvoljeni predsednik Boštjan Glažar in dosedanja predsednica Cvetka Kernel:

 

IMG 1738

 

 
Več člankov...
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 9 od 119

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link