Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

VABILO na dogodek projekta P.E.S.C.A.
Ponedeljek, 05 Junij 2017 09:06

Projekt P.E.S.C.A., v katerem smo sodelovali kot eden izmed partnerjev, je zmagal na glasovanju za najboljši EU projekt na področju Primorsko-notranjske statistične regiji.

Predstavitev projekta bo to soboto, 10.6.2017,  od 9.00 do 12.00 pred PTC Primorka v Postojni. Program bo vseboval  brezplačno degustacijo šestih jedi, ki so se kuhale v okviru projekta, delavnice za otroke ter zabavni in kulturni program. Več v priloženem vabilu... Vabljeni!

Vabilo_pesca_1.pdf

 
Lokalna tržnica Mikoza v novi sezoni 2017
Sreda, 10 Maj 2017 08:22

Obveščamo vas, da bomo v soboto, 13. maja 2017 pričeli z novo sezono Lokalne tržnice Mikoza. Na tržnici se obeta nekaj sprememb, predvsem v smeri boljše ponudbe in pestrega dogajanja, kar bomo zagotavljali z delovanjem društvene prodajalne in rednimi tematskimi dnevi. To soboto je - DAN ŠPARGLJEV, kjer vam bomo poleg ponudbe odličnih bio špargljev Kmetije Kozlek predstavili še nekaj jedi iz špargljev.

V društveni prodajalni pa bomo ponudili proizvode naših članov, ki zagotavljajo odlično kvaliteto lokalnih proizvodov. Kravji sir, jogurte, skuto in ostale mlečne proizvode bo ponujala Kmetija Štefetovi iz Petelinj, ovčji sir bo iz Sirarne Stari grad Podgrad, domači krompir iz Kmetije Primc Velika Bukovica, šparglji in vrtnine iz Kmetije Kozlek Il.Bistrica, jabolčni sok, jabolćni kis in ostali proizvodi (slivovec, likerji, ipd) Kmetije Biščak iz Buj, dogovarjamo se še za ostalo ponudbo. Kot dodana ponudba pa bodo na voljo domači suhomesnati izdelki iz sosednje Hrvaške, katere lahko dobite tudi vsak četrtek na Lokalni tržnici Mikoza.

Vabljeni k obisku in nakupu - poleg gotovinskega ponujamo tudi možnost nakupa s karticami...

oglas LAS 13-05-17

 
Projekt PESCA - najboljši EU projekt v Primorsko notranjski regiji
Sreda, 10 Maj 2017 08:20

Danes smo prejeli novico, da je projekt PESCA, v katerem smo sodelovali kot eden izmed partnerjev, zmagal na glasovanju za najboljši EU projekt na področju Primorsko-notranjske statistične regiji. PESCA je bil projekt o vzgoji za zdravo prehrano, s katerim smo spodbujali potrošnjo lokalnih in tradicionalnih slovenskih ter italijanskih izdelkov v šolskih menzah. Zato smo PONOSNI, da smo sodelovali v izjemnem projektu in ZADOVOLJNI, da je bilo naše delo opaženo in nagrajeno. Čestitke vsem sodelujočim.....

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 3 od 122

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link