Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Poziv rokodelcem
Petek, 05 Januar 2018 09:30

poziv kolaz tekstpoziv kolaz tekst

Iščemo in vabimo rokodelke/-ce in oblikovalce/-ke
iz občin Postojna, Pivka in Ilirska Bistrica

V letošnjem letu se bo v 11 slovenskih regijah odvil zanimiv projekt Zgodbe rok in krajev, ki daje podporo in pomen rokodelstvu.
Z veseljem oznanjamo, da je vključena tudi naša regija v organizaciji Lokalne akcijske skupine med Snežnikom in Nanosom.
Ker v regiji še nimamo rokodelskega centra, za začetek zbiramo informacije o obstoječih rokodelcih in rokodelkah, tako tradicionalnih - z dragocenim znanjem, ki ga želimo ohraniti, kot bolj sodobnih, ki rokodelstvo kombinirajo z novejšimi materiali in tehnikami ter oblikovanjem.

 

Več ...
 
DELAVNICA SPREMLJANJE, IZVAJANJE in PRIPRAVA ZAHTEVKOV OPERACIJ SLR«
Sreda, 06 December 2017 08:14

Dne 4.12.2017 je v Krpanovem domu v Pivki potekala delavnica "Spremljanje, izvajanje in priprava zahtevkov za potrjene operacije 1. in 2. poziv". Udeležilo se jo je 12 prijaviteljev in partnerjev pri operacijah.

Prilagamo ppt predstavitev.

 
Objavljen nov katalog lokalnih produktov
Ponedeljek, 04 December 2017 07:38

RRA Zeleni kras in RDO Zeleni kras iz Pivke sta objavila letni katalog lokalnih produktov, primernih za darila ob zaključku leta. Prelistajte in izberite nekaj iz kataloga, ki bo pomagalo pri delovanju lokalnih ponudnikov. Z nakupom podpirate lokalne proizvajalce. Zelenikras_katalog_2018_web.pdf

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 3 od 128

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link