Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

VABILO na delavnico SPREMLJANJE, IZVAJANJE in PRIPRAVA ZAHTEVKOV OPERACIJ SLR«
Ponedeljek, 27 November 2017 13:18

Vsem prijaviteljem operacij na območju LAS med Snežnikom in Nanosom

 

VABILO NA DELAVNICO

»SPREMLJANJE, IZVAJANJE IN PRIPRAVA ZAHTEVKOV OPERACIJ SLR«

 LAS med Snežnikom in Nanosom je v novembru dobil prve Odločbe o potrditvi operacij iz SLR LAS. Ker so se že pri prijavah pojavljale množične dopolnitve in nato tudi zavrnitve operacij, bi Vam radi predstavili napake pri prijavi operacij in način izvajanja operacij z namenom, da se opozori na določene postopke, ki so pomembne za pravilno oddan zahtevek ter nato izplačana sredstva.

 

Vabimo vas, da se v ponedeljek, 4. decembra 2017 s pričetkom ob 17,00 uri udeležite izobraževalne delavnice, ki bo potekala v veliki učilnici MMC v Krpanovem domu v Pivki.

 

Vsebina delavnice:

1.      Pregled najpogostejših napak pri prijavah – vlogah, ki vplivajo na izvajanje operacije

2.      Izvajanje operacij – na kaj je potrebno biti pozoren

3.      Priprava zahtevka za sofinanciranje

4.      Ostala odprta vprašanja

 

Prosimo vas, da se na delavnico pripravite tako, da pripravite vprašanja, za katera je zaželeno, da jih pošljete že ob prijavi, da bo delavnica potekala bolj tekoče.

Prijave na delavnico so obvezne, saj bomo odvisno od števila prijavljenih ugotovili ali pripravimo še kakšno delavnico v Ilirski Bistrici ali Postojni. Odločitev bo povezana s številom prijav, zato vas prosimo, da izrazite svoj interes na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Izjemoma je možna prijava na telefon 031 339 789.

V pričakovanju vaših prijav vas lepo pozdravljamo.

 

 
VABILO ob 10-letnici ustanovitve LAS in DRPSN
Torek, 21 November 2017 11:49

V letošnjem letu LAS med Snežnikom in Nanosom in Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom praznujeta 10 let delovanja. Društvo in LAS sta bila ustanovljena 21. novembra 2017 v prostorih turistične kmetije Andrejevi v Narinu, kamor se po desetih letih ponovno vračamo.

Zato vse člane (sedanje in nekdanje)

vabimo na POSVET in ZAKLJUČNO DRUŽENJE ČLANOV LAS ob praznovanju 10- letnice delovanja,

ki bo potekalo v torek 12.12.2017 na  turistični kmetiji Andrejevi v Narinu s pričetkom ob 17.00 uri.

Na posvetu bomo predstavili dosedanje delo in letos odobrene projekte, istočasno pa predstavili možnosti za nove projekte. Srečanje bomo seveda zaključili z kulturno zabavnim programom in društvenim srečanjem pred Novim letom. Ker si želimo vaše udeležbe vas prosimo za informativne prijave na naš mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 
Novice LAS in seznam potrjenih projektov 1. in 2. razpis
Torek, 21 November 2017 11:44

LAS med Snežnikom in Nanosom je v novembru s strani Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo končno prejela Odločbe o potrditvi projektov iz prvih dveh javnih pozivov, ki jih je objavila dne 14.11.2016 in 14.2.2017 v skladu z Uredbo o izvajanju lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost (CLLD). Iz prvega razpisa so sedaj obdelane vse prijavljene vloge (kmetijski sklad),  iz drugega razpisa (regionalni sklad) pa čakamo na potrditev še štirih projektov. Skupaj je potrjenih 14 projektov.

logo mgrt  logo akrtp

 

Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 4 od 128

PRIPOROČAMO

las-porocilo
trznice
projekt pesca
kmecki-krozek
turisticne kmetije
razvoj-podezelja-link