Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktualno
Lokalna tržnica Mikoza v novi sezoni 2017 | Natisni |
Sreda, 10 Maj 2017 08:22

Obveščamo vas, da bomo v soboto, 13. maja 2017 pričeli z novo sezono Lokalne tržnice Mikoza. Na tržnici se obeta nekaj sprememb, predvsem v smeri boljše ponudbe in pestrega dogajanja, kar bomo zagotavljali z delovanjem društvene prodajalne in rednimi tematskimi dnevi. To soboto je - DAN ŠPARGLJEV, kjer vam bomo poleg ponudbe odličnih bio špargljev Kmetije Kozlek predstavili še nekaj jedi iz špargljev.

V društveni prodajalni pa bomo ponudili proizvode naših članov, ki zagotavljajo odlično kvaliteto lokalnih proizvodov. Kravji sir, jogurte, skuto in ostale mlečne proizvode bo ponujala Kmetija Štefetovi iz Petelinj, ovčji sir bo iz Sirarne Stari grad Podgrad, domači krompir iz Kmetije Primc Velika Bukovica, šparglji in vrtnine iz Kmetije Kozlek Il.Bistrica, jabolčni sok, jabolćni kis in ostali proizvodi (slivovec, likerji, ipd) Kmetije Biščak iz Buj, dogovarjamo se še za ostalo ponudbo. Kot dodana ponudba pa bodo na voljo domači suhomesnati izdelki iz sosednje Hrvaške, katere lahko dobite tudi vsak četrtek na Lokalni tržnici Mikoza.

Vabljeni k obisku in nakupu - poleg gotovinskega ponujamo tudi možnost nakupa s karticami...

oglas LAS 13-05-17

 
Katalog ponudnikov Zelenega krasa | Natisni |
Sreda, 28 December 2016 08:28

RRA Zeleni kras je v sodelovanju z LAS med Snežnikom in Nanosom objavila Katalog prazničnih daril ponudnikov Zelenega krasa, kjer sodelujejo tudi člani našega LAS. V Katalogu je tudi objavljen predstavitveni tekst novega LAS med Snežnikom in Nanosom, celoten dokument si lahko ogledate tudi na povezavi katalog.

Vsekakor pa lahko katalog naročite tudi pri nas.

 
Objavljen program Kmetijske tržnice v Ilirski Bistrici | Natisni |
Petek, 16 September 2016 09:20

Danes je objavljen končni program Kmetijske tržnice v Ilirski Bistrici, ki bo potekala med 23. in 25.9.2016 na lokaciji pri osnovni šoli Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici. Podrobnosti so dosegljive tukaj, vsi vabljeni na sejem v Bistrici.....

kmetijska tv oglas - 2016-1

 
Lokalna tržnica Mikoza | Natisni |
Petek, 15 Julij 2016 07:25

V okviru Lokalne tržnice Mikoza v Ilirski Bistrici že nekaj časa deluje društvena prodajalna, ki ponuja izdelke naših članov. Dosedanje izkušnje kažejo, da je bila odločitev o skupni prodaji članov dobra, saj se je dvignila ponudba tržnice, poleg tega pa vedno več obiskovalcev oz. kupcev ugotavlja, da ponujamo dobre domače proizvode. Novost je prodaja Andrejčkovega medu (iz Kosez), med katerim najdemo akacijev, cvetlični in kostanjev med, še vedno pa lahko dobite kravji domači sir, odlično albuminsko skuto in še boljše jogurte Štefetove kmetije iz Petelinj. Za popestitev ponudbe pa imamo v prodaju tudi izdelke podjeta Profruit iz Ljubljane, ki nudi bio izdelke iz aronije, konoplje, lana, proso, ajde in pire. Tudi mazila iz aloe vere, kar lahko preverite na prodajnih spletnih straneh.

Na tržnici se to soboto 16.7.2016 predstavlja tudi sirarstvo Milko Kutin iz Kobarida s tolminskim sirom in ostalimi proizvodi. Vabljeni....

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 17