Skip to content

Društvo za razvoj podeželja med Snežnikom in Nanosom

Aktualno
Katalog ponudnikov Zelenega krasa | Natisni |
Sreda, 28 December 2016 08:28

RRA Zeleni kras je v sodelovanju z LAS med Snežnikom in Nanosom objavila Katalog prazničnih daril ponudnikov Zelenega krasa, kjer sodelujejo tudi člani našega LAS. V Katalogu je tudi objavljen predstavitveni tekst novega LAS med Snežnikom in Nanosom, celoten dokument si lahko ogledate tudi na povezavi katalog.

Vsekakor pa lahko katalog naročite tudi pri nas.

 
Objavljen program Kmetijske tržnice v Ilirski Bistrici | Natisni |
Petek, 16 September 2016 09:20

Danes je objavljen končni program Kmetijske tržnice v Ilirski Bistrici, ki bo potekala med 23. in 25.9.2016 na lokaciji pri osnovni šoli Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici. Podrobnosti so dosegljive tukaj, vsi vabljeni na sejem v Bistrici.....

kmetijska tv oglas - 2016-1

 
Lokalna tržnica Mikoza | Natisni |
Petek, 15 Julij 2016 07:25

V okviru Lokalne tržnice Mikoza v Ilirski Bistrici že nekaj časa deluje društvena prodajalna, ki ponuja izdelke naših članov. Dosedanje izkušnje kažejo, da je bila odločitev o skupni prodaji članov dobra, saj se je dvignila ponudba tržnice, poleg tega pa vedno več obiskovalcev oz. kupcev ugotavlja, da ponujamo dobre domače proizvode. Novost je prodaja Andrejčkovega medu (iz Kosez), med katerim najdemo akacijev, cvetlični in kostanjev med, še vedno pa lahko dobite kravji domači sir, odlično albuminsko skuto in še boljše jogurte Štefetove kmetije iz Petelinj. Za popestitev ponudbe pa imamo v prodaju tudi izdelke podjeta Profruit iz Ljubljane, ki nudi bio izdelke iz aronije, konoplje, lana, proso, ajde in pire. Tudi mazila iz aloe vere, kar lahko preverite na prodajnih spletnih straneh.

Na tržnici se to soboto 16.7.2016 predstavlja tudi sirarstvo Milko Kutin iz Kobarida s tolminskim sirom in ostalimi proizvodi. Vabljeni....

 
Sejem Kmetijska tržnica 2016 | Natisni |
Petek, 08 Julij 2016 06:19

Letošnja dvodnevna sejemska prireditev "Kmetijska tržnica 2016" bo imela nosilno temo "Žita - od zrna do kruha" in bo potekala med 24. in 25. septembrom 2016 na standardni lokaciji ob OŠ Antona Žnideršiča v Ilirski Bistrici. Letos smo se odločil za temo, ki je na našem področju vedno bila zanimiva in nikoli preveč obdelana, zato želimo z strokovnim posvetom (grad Prem v petek 23.9.2016) in različnimi delavnicami, aktivnostmi in razstavami, vzpodbuditi razmišljanje, da se splača sejati žitarice tudi na našem področju. Seveda pa je s tem povezana tudi predelava in proizvodnja, zato bomo poskusili na sejemskem prostoru zbrati kar največ ponudnikov, ki se ukvarjajo z žiti od zrna do kruha.

Seveda sejem ne more biti brez razstavljavcev, zato vabimo vse, ki so želijo predstaviti na največjem regijskem sejmu, da pošljejo svoje prijave na naš mail, celotna prijavna dokumentacija pa je dostopna tukaj (vabilo na KT za ponudnike, prijavnica), podroben program KT pa je še v pripravi in ga objavimo takoj, ko bo zaključen.

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 17